Дежурен телефон  за уведомяване на РДГ Ловеч, при прекъсване на системата за видеонаблюдение в обектите по чл. 206 от ЗГ - 0878015112 

ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА: https://app.eop.bg/buyer/32508

НачалоНовини 2020/04Новина

Изпълнителна агенция по горите | Новини

10.04.2020 - Служителите на РДГ - Русе съставиха 9 акта за нарушения, задържаха 45 кубика дървесина и два товарни автомобила

Служители на Регионална дирекция по горите – Русе, при извършени проверки на територията на ТП „Държавно ловно стопанство Каракуз“ на 09.04.2020 г., съставиха 9 акта за установени нарушения, задържаха 45 куб. м дървесина и два товарни автомобила.

Два акта са съставени на лице, транспортиращо 2,5 куб. м немаркирани и непридружени с превозен билет дърва за огрев в землището на с. Правда, общ. Дулово.

При извършване на съвместна проверка от горски инспектори от Регионална дирекция по горите – Русе, служители на СЦДП Габрово, ТП „ДЛС Каракуз“ и МВР в землището на с. Звенимир, община Главиница са спрени за проверка два товарни автомобила,  транспортиращи дървесина. Установено е, че дървесината и в двете превозни средства е немаркирана и непридружена с превозни билети. Единият автомобил не е бил оборудван с устройство (GPS) за позициониране и проследяване на движението му. За установените нарушения са съставени 5 акта, дървесината и превозните средства са задържани.

За неизпълнение на служебни задължения и разпореждане на контролен орган са съставени административни актове на двама служители на  ТП „ДЛС Каракуз“.